Profiel

AWB-Glazenwasserij weerspiegelt al uw wensen…

AWB-Glazenwasserij is een bedrijf met ruime ervaring in glasbewassing en schoonmaak aktiviteiten. AWB-glazenwasserij is een professioneel glazenwassersbedrijf dat werkt aan een schoon bedrijfsmilieu.

Wij bieden u èèn aanspreekpunt dit schept duidelijkheid en overzicht in de werkzaamheden.
Dit levert voor u al klant voordeel op; u regelt immers meerdere zaken via èèn bedrijf.

Of het nu gaat om ramen wassen, graffitireiniging, kunststofreiniging, kantoorschoonmaak of andere facilitaire diensten, AWB-Glazenwasserij is er voor u..

· Door onze ruime praktijkervaring staan wij voor kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid.
· Door de u aangegeven wensen van schoonmaak voor uw bedrijf, stellen wij een plan van aanpak op.
Hieruit volgt een duidelijk planning van glasbewassing en/of schoonmaak werkzaamheden wat voor U als klant duidelijk en helder is.

AWB-Glazenwasserij put met name uit ruime praktijkervaring, waaronder de bewassing van verschillende soorten gebouwen en projecten. Behalve de ervaring over het verkrijgen van inzicht over de bewassing en schoonmaak is er tevens ruime ervaring opgedaan in de verschillende expertises hiervan. Te weten;
Telescoopbewassing, Hangstellingen, Ladders Verschillende soorten hoogwerkers.

…De visie van AWB-Glazenwasserij:

Om de eerste indruk van uw bedrijf tot een goede indruk te maken bij de bezoekers en of potentiële klanten van uw bedrijf is goed onderhoud van uw pand van groots belang. AWB glazenwasserij staat voor dit belang want AWB-glazenwasserij weerspiegelt immers al uw wensen…

AWB-Glazenwasserij staat voor kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid;
· Goede zorg van de schoonmaak,- en glasbewassingswerkzaamheden,
· De werknemers zijn gediplomeerd en werken volgens VCA normen.
· De werknemers zijn vriendelijk en beleefd naar de mensen op de werkvloer.
· De contactpersoon is bij calamiteiten altijd bereikbaar.
· De contactpersoon is verantwoordelijk dat uw wens wordt weerspiegeld.

De door u aangegeven wensen van schoonmaak en glasbewassing voor uw bedrijf wordt weerspiegeld door AWB-Glazenwasserij. AWB-Glazenwasserij adviseert u graag en denkt met u mee in het maken van een juiste planning van onderhoud van uw pand. Door de deskundigheid en ruime ervaring is inzicht hierin snel gegeven. Uiteraard bieden wij u eventueel een vrijblijvende offerte aan, zodat u een indruk krijgt of uw wens door AWB-Glazenwasserij wordt weerspiegeld..